Lær å lage digg ramen med Christoffer Greiner Fallet
Få tips til hvordan du lager umamirik vegansk ramen!
![](https://cdn.sanity.io/images/5iz5rjxi/production/8a4a570e0b9b2bf3d2fcef6b4184e65895921448-3537x5306.png?auto=format&fit=crop&fp-x=0.497&fp-y=0.465&h=600&q=75&rect=0,0,3537,5306&w=1000)
Nå som nettene blir lange og kulda setter inn, er det digg å varme seg med en rykende fersk ramen! Lær hvordan du lager en umami-rik ramen ved hjelp av sopp, alger og sesongens grønnsaker.
Christoffer gir deg tips til hva som skal til for å skape den gode balansen, og hvor du får kjøpt de beste ingrediensene.
Christoffer Greiner Fallet driver Fallet Catering. Han er deltager på De norske kokkelandslagene - junior og tok sølv i VM i kokkekunst. Han har jobbet på ærverdige restauranter rundt i landet, som Kvitnes gård, Plah, og Vaaghals. Og du så ham kanskje på Oslo Vegetarfestival 2023, da han lagde en fantastisk rett med Soppkompaniet og Gruvegrønt!