Bli frivillig

Bli med i teamet av frivillige som gjør julemarkedet mulig!

Smilende frivillige på festival

Bli med i drømmeteamet vårt!

Som frivillig hjelper du til før, under og/eller etter julemarkedet. Det er mange ulike oppgaver du kan ha som frivillig, som å stå i inngangen, være brannvakt, være tilgjengelig for spørsmål fra publikum, eller å hjelpe til på kokkekurs eller foredrag.

​Som frivillig møter du mange andre ildsjeler som brenner for å lage et fantastisk julemarked som inspirerer og motiverer folk til å spise mer plantebasert. Vi håper du blir med oss!

Smilende frivillige

Meld deg på her!

Fyll ut vårt påmeldingsskjema for å melde deg på som frivillig. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Dersom du ønsker å hjelpe til mellom arrangementene, for eksempel ved å produsere innhold til sosiale medier som en del av vårt fantastiske SOME-team, så send en e-post og fortell litt om deg selv!

VAKTER

Dagen er delt inn i flere vakter, og hver vakt er på ca 5,5 time (inkludert pause). Vi trenger hjelp til flere ulike oppgaver under festivalen.

​​Rigging

Hjelpe med opp- og nedrigg. Dette inkluderer å sette opp bord og stoler, flytte kjøleskap, pynte området, osv. Opprigg skjer på fredag og nedrigg søndag kveld.​ Her er det både oppgaver med tunge løft, men også letter oppgaver som pynting.

​​Inngangsvakt

Scanne forhåndskjøpte billetter, selge billetter til de som ikke har kjøpt allerede, feste inngangsbånd på alle besøkende og registrere frivillige, utstillere, presse, osv. ved oppmøte. For å scanne billetter må du ha med egen smarttelefon og installere appen Tikkio Scan. ​Du vil stå ute, så ta på deg varme klær! Vi sørger for at du får mange pauser der du kan gå inn, vi har varmelamper, og noe varmt å drikke.

Foredrag og kokkekurs

Være til stede før, under og etter foredrag og kokkekurs, samt hjelpe kursholder ved behov og klargjøre området til neste programpost.​​

Publikumsområde

Være tilgjengelig for spørsmål fra publikum, passe på at området ser ryddig og pent ut, sitte ved nødutgang, sørge for at det er vann tilgjengelig på drikkestasjoner, osv.​

Drikkebod

I drikkeboden selges drikke, både kald og varm.

Hva får jeg som frivillig?

Som frivillig er du med på å gjøre julemarkedet mulig, og vi er dypt takknemlig for at du vil hjelpe oss! Du blir del av teamet med frivillige og blir kjent med mange fantastiske, likesinnede mennesker. Du får gratis festivalpass (inngang begge dager) og mat/snacks når du er på vakt. Tar du på deg to eller flere vakter får du også en gratis goodiebag!

Generell informasjon

  • Julemarkedets åpningstider er kl.11:00-18:00 lørdag 09.12 og søndag 10.12. Markedet holder til på DOGA.
  • Arbeidsdagen for frivillige er delt opp i vakter, og hver vakt er på ca 5,5 timer (inkludert pause). De fleste vaktene varer fra kl. 09.00-14.30 (dagvakt) og kl. 14.30-19.30 (kveldsvakt), men tidene kan variere litt avhengig av hvilken gruppe du ønsker å jobbe i. Sjekk derfor påmeldingsskjemaet for å se tidene for frivilligvaktene du er interessert i!
  • Vi har et eget rom for frivillige. Dette benyttes av alle de frivillige til pauser, spising, henge klær/vesker og lignende under markedets åpningstider.
  • Alle frivillige vil motta en gul t-skjorte som di bruker på vakten din.
  • Du får et måltid i løpet av vakten din, samt snacks og drikke.
  • Møt opp ved frivilligrommet når vakten din starter. Frivilligrommet er nede ved matområdet ved siden av barnerommet.

Vanlige spørsmål og svar

Må jeg være vegetarianer eller veganer?

På ingen måte! Vi krever bare at du møter opp på de vaktene du har meldt deg på og at du er klar for å lage advents fineste marked. Du er hjertelig velkommen uansett!

Hva slags mat får jeg?

Ja, du får mat og drikke, i tillegg til at vi setter ut snacks, kaffe, te osv. i frivilligrommet. Det er faste matpauser hvor mange frivillige spiser samtidig. Alt vi serverer og alt som selges på markedet er 100 % plantebasert og vegansk, altså uten kjøtt, melk, egg eller andre animalske produkter.

Hvis du har noen allergier så kan du si fra om dette i påmeldingsskjemaet så tar vi hensyn til dette.

Vi er to stykker som vil bli med - kan vi få vakter sammen?

Det skal vi prøve å få til! Velg samme vakter i påmeldingsskjemaet og skriv en beskjed i kommentarfeltet om at dere ønsker å ha vakter sammen.

Bilde av Werner

Kontakt frivilligansvarlig

Kontakt frivilligansvarlig Werner Rinde på e-post eller telefon 959 18 913 hvis du har spørsmål om å være frivillig på julemarkedet.