Juledessert med konditor Axel Côme Guillemin
Lær å lage en klassisk skandinavisk juledessert med en spennende vri!
![](https://cdn.sanity.io/images/5iz5rjxi/production/0fa06f340f48fd42551b99ed95327c4b01715b14-4312x5760.jpg?auto=format&crop=entropy&fit=crop&h=600&q=75&w=1000)
I dette kurset vil du lære å lage en den klassiske riskremen juledessert med en asiatisk vri: kokosnøtt-riskrem med kirsebær, peppermynte og Szechuan-pepper, toppet med pepperkake-is og karamelliserte mandler.
Axel Côme Guillemin har jobbet med konditori i 16 år, de første 10 årene i Frankrike før han flyttet til Norge. Vegansk bakverk har alltid vært noe han har vært interessert i -så interessert var han, at da han tok konditorutdanningen skrev han avhandlingen om teksturmidler for å få en bedre forståelse av hvordan han kan anvende nye metoder i tradisjonell bakverk. Det var bare de siste 4 årene at han endelig fikk uttrykke seg på den måten han ønsker- han leder nå dessertavdelingen for DinnerGruppen (Dinner, Südøst, Dinner Barcode, Nodee Sky og Tatakii) hvor han skaper gode desserter inspirert av norske og sørøstasiatiske gastronomier som alle kan spise.
![](https://cdn.sanity.io/images/5iz5rjxi/production/47500fbeab994e73e48296882834eefb8e1276da-2731x2048.jpg?auto=format&fit=max&q=75&w=700)