søndag kl. 11:30 - 12:00 For barn

Fortellerstund for barna

La barna høre på en hyggelig historie mens de slapper av i barnerommet og tegner eller fargelegge motiver fra historien de hører.

Finnes det noe koseligere enn å sitte ved et bord med tegnesakene, mens du lytter til fine dyrehistorier fortalt med innlevelse og glede? Dette kan barna oppleve på Oslo Vegetarfestivals julemarked.

I barnerommet forteller Liv Brita Brodal historier for det yngre publikummet på festivalen. Liv Brita er spesielt glad i fine fortellinger om dyr. Hun forteller med en entusiasme og innlevelse som drar barna med inn i eventyrene. De får lage bevegelser, dikte opp trylleformularer eller komme med forslag til hva eventyrfigurene skal gjøre. Alt dette gjør eventyret levende og stimulerer fantasien.

Fortellingene varer i 15 minutter og starter 12.00, 12.30 og 13.00. Det er ulike historier som fortelles til de ulike tidspunktene, så det er bare å bli værende så lenge dere ønsker. Fortellingene passer for barn fra 4 år og oppover.

Liv har med noen av de fineste eventyrene i verden, dette kommer barna garantert til å elske!

Liv Brita Brodal

Liv Brita Brodal har fortalt eventyr og historier for tusenvis av barn i Norge. Hun har turnert med den kulturelle skolesekken og hatt forestillinger på biblioteker, museer og til og med om bord i en båt. Liv er særlig glad i fortellinger om dyr, og har med seg noen av sine favorittfortellinger til Oslo Vegetarfestival.