Studio Søm

Få tips til hvordan du enkelt kan reparere klærne dine, og hvordan du gir dem et lengre liv!

Hos Studio Søm kan du komme for tips og råd om reparasjon, tilpasning eller omsøm. Det vil også være mulig å kjøpe gavekort på både sømtjenester og sykurs, som tilbys på sy-studioet på Aker Brygge. Har du hull i en strikkegenser? I løpet av lørdag og søndag tar de imot og reparer hull i strikkede plagg til festivalpris.

Ønsker alle innom for en hyggelig prat om hvordan vi kan ta vare på klærne våre!

Om Studio Søm:

Trine Rose Pyykölä - Gründer og CEO

Trine startet Studio Søm april 2023, sammen med Tuva Prøis. I tillegg studerer Trine og holder på med en bachelor i bærekraft og forretningsutvikling, fra før er hun både utdannet klesdesigner og faglærer. Hun brenner for hvordan vi kan ta gode valg når det kommer til klærne vi kjøper og det vi alt har i skapet, ved å bevisstgjøre samfunnet og øke både reparasjons- og gjenbruksgraden i samfunnet. Hun elsker å finne bruktskatter som kan repareres eller sys om så det får et nytt liv!

Cora Gabrielle Møller Jensen - Forretningsutvikler og COO

Cora er brennende opptatt av å få folk til å ta bedre vare på tingene de allerede eier. Hun er vokst opp i en fiksefamilie, som har gitt et godt fundament for engasjementet for reparasjon. Cora er overbevist om at reparasjon er en av flere viktige nøkler for å løse problemet med overproduksjon og tekstilavfall. Våren 2022 ble hun ferdig utdannet jurist ved UiB. For tiden tar hun en bachelor i utviklingsstudier ved OsloMet, hvor hun våren 2023 skrev bacheloroppgave om hvordan tekstilindustrien og overforbruk påvirker utviklingsland.